Zlato ako "bezpečný prístav" pre investorov - Chovancová, Božena
Funkcie zlata v súčasnosti. Vývoj ceny zlata. Ponuka na trhu zlata. Zlaté rezervy vo svete. Možnosti investovania do zlata. Prognózy zlata ako investičného nástroja.