Kredit und kreditrisiko unter dem einfluss und den veränderungen von Basel I-III - Wurster, Marc
Vznik, pôsobenie a ďalší rozvoj zmien smerníc Basel I - III. Definovanie kreditného rizika. Rozvoj úrokových sadzieb. Medzinárodná spolupráca, harmonizácia a nová koncepcia.