Estónsko vstúpilo do eurozóny
Dňa 1. januára 2011 sa Estónsko stalo sedemnástym štátom euorozóny. Počet Európanov, ktorí používajú menu euro tak vzrástol na približne 331 miliónov ľudí. Estónsko má 1,34 milióna obyvateľov a na celkovom HDP eurozóny sa podieľa dvoma desatinami percenta.