Rozhovor - Knížat, Jozef
V rámci programu tradičnej konferencie SAF sa každoročne odmeňujú tie osobnosti slovenského ekonomického života, ktoré významne spolupracujú s asociáciou a aktívne sa podieľajú na jej činnosti. Tohto roku si ocenenie prevzal rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave pán Rudolf Sivák.