Vybrané prístupy k analýze ekonomických dopadov klimatických zmien na národné hospodárstvo - Domonkos, Tomáš
Právny rámec emisnej politiky v zahraničí a v podmienkach SR. Plnenie Kjótskeho protokolu Slovenskou republikou. Systém obchodovania s emisiami v prostredí Európskej únie. Trh s emisnými povoleniami. Systém kontroly. Prehľad modelov analyzujúcich klimatické zmeny.