Ochrana spotrebiteľa na finančnom trhu v Slovenskej republike - Klimiková, Mária
Rozvoj finančných trhov prináša legislatívne úpravy predovšetkým pre veľké subjekty finančného trhu – pre banky, burzy, obchodníkov s cennými papiermi, poisťovne. Významnou zložkou finančných trhov sú spotrebitelia, konzumenti finančných služieb, ktorí neraz nepoznajú svoje práva a ani inštitúcie, na ktoré sa pri prípadných problémoch môžu obrátiť. Ochrana spotrebiteľa v Slovenskej republike. Ochrana spotrebiteľa na finančnom trhu. Vybrané subjekty určené na ochranu spotrebiteľa v Slovenskej republike. Ochrana spotrebiteľa v oblasti finančných služieb. Iniciatívy Slovenskej republiky na finančnom trhu. Ochrana spotrebiteľa pri cezhraničných finančných službách.