Verejný rozpočet na nasledujúce tri roky je o konsolidácii nie o rozvoji - Palko, František, 1972-
Ciele fiškálnej konsolidácie v strednodobom horizonte. Vývoj deficitu verejných financií v SR v období rokov 2008 až 2013. Prognóza vybraných indikátorov vývoja ekonomiky SR. Vývoj príjmov a výdavkov verejnej správy v období rokov 2008 až 2013. Výzvy Slovenska do budúcnosti.