Pozícia zodpovedného podnikania v povedomí odbornej a laickej verejnosti na Slovensku - Zajacová, Andrea, 1985-
Zodpovedné podnikanie firiem, korporácií a spoločností. Implementácia do obchodných a výrobných procesov. Morálne a etické pôsobenie trvalo udržateľného rozvoja v súčasnom podnikaní. Ohľaduplnosť obchodných partnerov a zamestnancov na životné prostredie.