Šikanovanie ako sociálno-patologický jav včasným riešením predchádzať následkom - Pasternáková, Lenka
Pojem šikanovanie. Agresivita v škole. Vznik a určujúce znaky. Obete šikanovania. Odhaľovanie násilia.