Koncepcia a prínosy zavedenia odvodového bonusu v SR - Paliderová, Martina
Odvodový bonus ako vyjadrenie základnej solidarity občianskej spoločnosti s jej obyvateľmi. Koncepcia odvodového bonusu. Zmeny a fázy zavedenia odvodového bonusu. Prínosy pre štát. Nevýhody zavedenia odvodového bonusu.