Marketing v čase krízy - Židó, Marián
Marketingová stratégia predstavuje nástroj efektívneho riešenia problémov vedúcich k prosperite. Nástroje marketingovej stratégie a prispôsobovanie sa potrebám spotrebiteľov a situácii na trhu. Kríza a nový pohľad na marketing.