Motivácia k stabilizácii mladých nadaných manažérov - Matkovčíková, Natália, 1982-
Motivácia k stabilizácii mladých nadaných manažérov typu "high potentials". Štyri typy motivačnej orientácie. Okruh výskumných otázok a hypotéz. Stabilizačné faktory mladých nadaných manažérov.