Zmeny v praxi medzinárodného obchodovania a prepravovania v kontexte INCOTERMS 2010 - Valachovičová, Viktória
Medzinárodné predpisy INCOTERMS vytvorené za účelom ľahšieho priebehu medzinárodných obchodných transakcií. Od prvej verzie vydanej v r. 1936 boli aktualizované sedemkrát. Dve nové doložky: Doložky pre akýkoľvek spôsob prepravy a Doložky pre námornú a vnútrozemskú vodnú prepravu.