Dopad svetovej krízy na malé a stredné podniky slovensko-maďarskej pohraničnej oblasti analýza dopadov krízy v Komárňanskom a Novozámockom okrese - Dobai Korcsmáros, Enikő
Vplyv hospodárskej krízy na malé a stredné podniky na Slovensku. Situácia malých a stredných podnikov v skúmaných krajoch. Štruktúra podnikov a prijaté opatrenia. Situácia podnikov v týchto okresoch a analýza dopadov krízy.