Nové znenie obchodných pravidiel MOK - INCOTERMS 2010 - Valachovičová, Viktória
Základná charakteristika INCOTERMS 2010. Čoho sa týkajú konkrétne doložky INCOTERMS 2010. Povinnosti predávajúceho. Povinnosti kupujúceho.