Efektívne riadenie financií a likvidity podniku - Jacková, Anna
Pojem podnikové financie. Zmysel podnikových financií. Pojem peňažné vzťahy, ich klasifikácia. Peňažné toky podniku. Plánovanie peňažných tokov. Platobná schopnosť a likvidita. Riadenie likvidity. Faktory likvidity a jej elasticita. Súčasné trendy v riadení likvidity.