Vplyv sociálnej legislatívy na ekonomiku podniku - Poliak, Miloš
Vplyv požiadaviek sociálnej legislatívy na ekonomiku zabezpečovania vnútroštátnej cestnej nákladnej dopravy. Podmienky vykonávania kabotáže v členských štátoch EÚ. Analýza osobitných požiadaviek sociálnej legislatívy na režim práce vodičov. Vyjadrenie vplyvu sociálnej legislatívy na ekonomiky podniku.