Využitie metód strategického manažmentu v kontaktných centrách - Vaculík, Juraj
Model komplexného kontaktného centra pracujúceho s cieľom udržať si spokojných zákazníkov. Metódy strategického manažmentu - balanced scorecard a benchmarking. Mapovanie balanced scorecard. Tvorba finančného zdôvodnenia (business case).