<The> moral causes of the financial and economic crisis - Vongrej, Marián
Etika, morálka. Názory vybraných ekonómov o morálke a ekonomike. Názor, že jedna z hlavných príčin finančno-ekonomickej krízy sa ukrýva v morálke ľudí. Mnohí ekonómovia upozorňujú na dôležitosť morálky a etiky v hospodárskej praxi.