Pôsobenie Slovenskej republiky na EXPO 2010 v Šanghaji, v Číne ako súčasť budovania Corporate Identity štátu - Šimorová, Lenka
Pojem Corporate Identity (CI) je veľmi široký, pretože slúži nielen ako nástroj marketingovej politiky firiem, ale má nezastupiteľnú úlohu v zahraničnej politike štátov. CI a jeho prvky - Corporate Design, Corporate Communication, Corporate Network, Corporate Culture a Corporate Image. Identifikácia jednotlivých častí CI na konkrétnom prípade pôsobenia SR na svetovej výstave EXPO 2010 a poukázanie na možnosti využitia CI ako strategického marketingového nástroja aplikovaného na prostredie na úrovni štátu.