Etické výzvy podnikania v podmienkach globalizácie - Škorvagová, Simona
Význam etiky v meniacich sa podmienkach medzinárodného podnikateľského prostredia.Nevyhnutnosť riešenia morálnych výziev, ktoré so sebou prináša globalizácia.