Aplikace městského marketingu v praxi: vývoj, očekávání, realita (kritický pohled) - Ježek, Jiří
Vývoj mestského marketingu. Fázy vývoja. K teórii mestského marketingu. Rozdiely medzi podnikovým a mestským marketingom. Zhodnotenie skúseností s aplikáciou mestského marketingu. Ciele mestského marketingu. Teoretické požiadavky na mestský marketing a ich napĺňanie.