Vplyv Spoločnej poľnohospodárskej politiky na vývoj likvidity za odvetvie slovenského poľnohospodárstva v rokoch 2000-2008 - Gallová, Zuzana
Posúdenie vývoja likvidity podnikov v rámci slovenského poľnohospodárstva pred vstupom do EÚ a po jeho vstupe do EÚ. Pomerové ukazovatele likvidity. Vývoj položiek likvidity v rokoch 2000-2008. Pohotová likvidita. Popisné charakteristiky pre ukazovateľ pohotovej likvidity za jednotlivé roky. Bežná likvidita. Popisné charakteristiky pre ukazovateľ bežnej likvidity za jednotlivé roky. Celková likvidita. Popisné charakteristiky pre ukazovateľ celkovej likvidity za jednotlivé roky .