Hodnotenie finančnej situácie vybraného podniku s podporou informačných systémov - Horňáková, Erika
Zhodnotenie finančnej situácie vo vybranom podniku na základe využitia dát z podnikového informačného systému a finančnej analýzy podniku. Predmet skúmania - vybrané poľnohospodárske družstvo so sídlom v Nitrianskom kraji. Analýza likvidity a zadĺženosti podniku. Analýza aktivity a rentability.