Nekonvenčná ťažba plynu a zemný plyn ako perspektívne palivo budúcnosti - Turan, Alexander
Spôsob ťažby bridlicového plynu, ktorý sa nachádza pomerne hojne na celom svete. Environmentálne faktory. Vplyv zvýšenia produkcie nekonvečného plynu na ceny plynu. EÚ a nekonvenčný plyn – možnosti a úskalia aplikácie amerického modelu ťažby.