Vplyv dotácií na dostupnosť finančných zdrojov a zadlženosť poľnohospodárskych podnikov - Ištóková, Lenka
Členenie finančných zdrojov z rôznych pohľadov. Finančné zdroje poľnohospodárskeho podniku. Vplyv dotácií na dostupnosť finančných zdrojov a zadlženosť poľnohospodárskych podnikov na Slovensku. Box plot analýza a mediánový graf vplyvu dotácií na finančnú hotovosť. Box plot a histogram ukazovateľa vplyvu dotácií na zadlženosť poľnohospodárskych podnikov.