Návrhy na zlepšenie a skvalitnenie služieb poskytovaných v stredisku Termálne kúpalisko Podhájska prostredníctvom inovácií - Gondárová, Jana, 1983-
Teoretické vymedzenie pojmov cestovný ruch a inovácie. Výsledky prieskumu názorov jednotlivých klientov na poskytované služby v danom podniku cestovného ruchu.