Vybrané aspekty zostavovania kalkulácií nákladov - Stuchlý, Peter
Predstavenie Tradičnej kalkulácie nákladov - Traditional cost accounting (TCA). Kalkulácia nákladov prostredníctvom aktivít - Activity based costing (ABC). Hlavné prednosti ABC metódy. Hlavné nedostatky metódy ABC. Porovnanie TCA s ABC na praktickom príklade.