Influence of the Global Economic Crisis on Consumer Behaviour in Slovakia - Chebeň, Juraj
Ciele a metodológia. Výsledky a diskusia. Zmeny v spotrebiteľskom správaní na Slovensku. Charakteristiky spotrebiteľského správania počas krízy v SR. Zmeny spotrebiteľského správania v Európe.