Schéma pre environmentálne manažérstvo a audit ako konkurenčná výhoda na trhu - Kováčová, Natália
Schéma pre environmentálne manažérstvo a audit (EMAS) - charakteristika. EMAS ako konkurenčná výhoda. Význam EMAS.