Competitiveness of the Slovak Republic in context with using knowledge - Čizmadiová, Kristína
Kľúčové aspekty, z ktorých vychádza vedomostná spoločnosť. Rozdiely medzi vedomostnou a učiacou sa spoločnosťou. Zručnosti potrebné pre vedomostnú spoločnosť. Konkurencieschopnosť Slovenskej republiky. SWOT analýza.