Finančná analýza ako podklad strategického riadenia v podmienkach konkrétneho agropodniku - Filo, Michal
Posúdenie úspešnosti uplatňovaných strategických prístupov vybraného poľnohospodárskeho subjektu uskutočnením finančnej analýzy. Analýza výsledku hospodárenia. Vybrané ukazovatele aktivity. Vývoj nákladov a výnosov v sledovanom období.