Situation in the Global Oil Industry and Trade in the World and in the Slovak Republic - Jurkovičová, Lujza
Celková situácia v ropnom priemysle a obchode s ropou. Situácia v ropnom priemysle a obchode v Slovenskej republike. Analýza situácie, kľúčové faktory, ktoré túto situáciu ovplyvnili.