Innovation Initiative for Sustainable Growth in Whirlpool Corporation - Knošková, Ľubica, 1965-
Proces inovácie a faktory, ktoré ju ovplyvňujú. Implementácia radikálnej organizačnej zmeny. Proces radikálnej inovácie. Výsledky inovačnej iniciatívy. Inovácia ako integrálna súčasť tvorby hodnôt. Výsledky implementácie inovačnej iniciatívy.