Etický kódex ako nástroj implementácie etiky do podnikania - Vlkoláčková, Miroslava
Funkcie etického kódexu. Tvorba podnikového etického kódexu. Zavedenie etického kódexu do podnikateľskej praxe. Členenie etických kódexov podľa obsahu. Členenie etických kódexov podľa inštitúcie.