Řízení pohledávek v kontextu životního cyklu podniku - Kamínková, Petra
Faktory determinujúce vývojové fázy životného cyklu podniku. Rozdelenie pohľadávok podľa príčin vzniku. Riadenie pohľadávok. Porovnanie dvoch vybraných akciových spoločností z pohľadu životného cyklu a vývoja ich pohľadávok.