Srovnání malých a středních podniků v rámci zemí Visegrádské čtyřky - Kubíčková, Alžběta
Vývoj a trend vybraných ukazovateľov v jednotlivých štátoch V4. Vývoj počtu malých a stredných podnikov v r. 2006-2008. Počet zamestnaných v MSP v r. 2006-2008. Hodnota produkcie MSP v r. 2006-2008. Náklady na sociálne zabezpečenie v r. 2006-2008. Vývoj HDP v r. 2004-2009. Akt Európskej únie "Small business act" - pre zlepšenie postavenia MSP, lepší prístup na trhy a k financiám.