Komodity lámou rekordy - Machala, Karel
Prepojenosť komodít s financiami. Inflačné nafukovanie peňažných zásob a hodnota komodit v krátkodobom či dlhodobom horizonte. Rastúce ceny potravín. Investície do zlata. Politika USA a Európy v oblasti biopalív. Komoditné fondy ETF/ETC.