Vplyv dizajnu predajne, výrobkov vlastnej značky a obchodného personálu na imidž maloobchodného podniku - Bzdúšek, Ivan
Objasnenie významu troch faktorov, ktorými sú výrobky vlastnej značky, dizajn predajne a obchodný personál, vysvetlenie ako vplývajú na budovanie imidžu maloobchodného podniku a poskytnutie odporúčaní, ako vylepšiť ich vplyv na tvorbu pozitívneho imidžu.