Jsou komodity správnou volbou? - Břicháč, Petr
Investičné rady a investovanie do jednotlivých aktív. Komodity ako jedny z najznámejších aktív s dobrým potenciálom. Volatilita a vývoj závislosti komodít a akcií. Nástroje obchodovania na komoditnom trhu.