Lov na skupiny - Porubský, Juraj
Skupiny ľudí z Facebooku alebo Twitteru ako dobrá korisť pre pirátov na internete. Používanie sociálnej siete na marketingové aktivity. Možnosti na získavanie citlivých informácií. Prečo sú útoky na Facebook častým lákadlom. Odkaz na inú stránku ako jedna z možností útoku. Sledovanie diskusií na Facebooku ako cenná spätná väzba od zákazníkov. Ako sa chrániť na Facebooku.