Nová pravidla a povinnosti pro finanční instituce Fatca - nová daňová legislativa Spojených států ovlivní finanční instituce celého světa - Čmielová, Veronika
Nový daňový zákon v USA a jeho ciele. Foreign Account Tax Compliance Act (FATCA). Základné pojmy a princípy. Nové povinnosti pre zahraničné inštitúcie, ktoré FATCA vyžaduje.