Na roliach sa nezarába - Kantorík, Juraj
Rozhovor s vedúcim oddelenia agrobiznisu v UniCredit Bank Slovakia, Jaromírom Matouškom o efektívnom spravovaní pôdy jej vlastníkom, o cenách pôdy na trhu, aký vplyv na cenu pôdy na Slovensku majú ceny v okolitých krajinách, o výhľade cien do budúcnosti, o pôde, lúkach a lesoch ako o dlhodobej investícii.