Jaké změny hrozí z Basileje? - Černý, Jakub
Združenie 27 krajín Bazilejského výboru a príprava nových pravidiel Basel III. Zásadné problémy doteraz platných štandardov Basel II. Riziká novej úpravy a dopad na jednotlivé ekonomiky. Medzinárodné účtovné štandardy IFRS a Basel III.