Architektura dohledu se mění institucionální uspořádaní dohledu nad finančním trhem a postavení centrálních bank v Evropské unii - Petrušová, Martina
Centrálne banky a štrukturálne zmeny v dôsledku konsolidácie finančných trhov v EÚ. Modely regulačných pravidiel. Úlohy centrálnych bánk a usporiadenie systému finančnej regulácie. Zmeny na medzinárodnej úrovni.