Účtovná závierka podľa IFRS ako nástroj zabezpečenia verného a pravdivého zobrazenia - Zeleníková, Katarína
Finančné účtovníctvo v kontexte globalizujúcej sa ekonomiky. Právna úprava finančného účtovníctva. Všeobecná charakteristika účtovnej závierky podľa IFRS. Štruktúra účtovnej závierky podľa IFRS. Výkaz finančnej situácie podľa IFRS. Výkaz komplexného výsledku. Výkaz zmien vlastného imania. Výkaz peňažných tokov.