Znalosť - základ pre rozvoj terminologického aparátu v manažmente znalostí - Hvizdová, Eva, ml
Význam pojmu znalosi a odlíšenie ich od informácií a údajov, ktoré predstavujú tzv. vstupné prvky tvorby znalosti.