Změny chování na trhu hypoték kolik z vlastního a kolik od banky, aneb když kupuje Evropan nemovitost - Zatloukalová, Irena
Štúdia Európskej hypotekárnej federácie (EMF, European Mortgage Federation). Špecifiká a skúseností hypotekárnych trhov jednotlivývh európskych krajín. Rozdiel medzi čiastkou úveru a hodnotou nehnuteľnosti LTV (loan-to-value).