Komunikácia konceptu spoločenskej zodpovednosti firiem - Chomová, Katarína, 1983-
Marketingové komunikačné nástroje zohrávajú významnú úlohu v prenášaní správ o spoločenskej zodpovednosti firiem (SZF) a v komunikácií spoločensky zodpovedného obrazu firmy. Pre komunikáciu môže firma využiť veľa nástrojov. Rozlišujeme marketingové nástroje internej a externej komunikácie.