Komparatívna analýza daňových harmonizačných tendencií v oblasti priamych daní v EÚ a vo svete - Solík, Ján
Poznatky z daňovej harmonizácie v oblasti priamych daní v EÚ a ich porovnanie s vývojom v krajinách štrukturálne porovnateľných ekonomík. Priame dane v USA. Priame dane vo Švajčiarsku. Federálne priame dane vo Švajčiarsku. Kantonálne priame dane. Daňová konkurencia v oblasti priamych daní vo Švajčiarsku. Závery a odporúčania vyplývajúce z komparácie.